Zwei Hände bearbeiten einen Teig

IREKS Campus

Bäcker zeigt einer Gruppe eine Teigzusammensetzung in der Bäckerei

Know-how, znanje i iskustvo koje vas vodi dalje

Želite da Vam se stručne i aktualne informacije objasne praktično i razumljivo? U okviru IREKSOVOG kampusa, naše stručnjakinje i stručnjaci iz različitih područja razmjenjuju svoja znanja s Vama - bilo na našim lokacijama diljem svijeta, u Vašoj tvrtki ili online s bilo kojeg mjesta.

Dijeljenje znanja

Naši kupci u svojem poslovanju imaju mogućnost korištenja znanja i iskustva više od 500 IREKSOVIH stručnjaka.

Podržavamo individualnost

Svaka pekarnica posjeduje svoj jedinstven profil. Zajedno razvijamo rješenja po mjeri svojih kupaca diljem svijeta.

Ojačati umrežavanje

Pekarska akademija IREKS u Kulmbachu je mjesto susreta za profesionalnu razmjenu za naše kupce i cijelu pekarsku industriju.


IREKS Kompendij pekarske tehnologije: Sad digitalno!

IREKS Kompendij pekarske tehnologije služi kao referentna knjiga uz obuku ili za podrobniji pregled pojedinačnih tema. Kombinacija dugogodišnjeg iskustva i opsežnog znanja čini ovu knjigu toliko vrijednom za njene čitatelje.

Kako bismo osigurali da stručnjaci i naučnici uvijek pri ruci imaju prikupljeno znanje, sadržaj IREKS Kompendij pekarske tehnologije besplatno je dostupan na posebnoj web stranici: www.ireks-kompendium.com   pronaći ćete pregršt znanja o pečenju, na njemačkom ili engleskom jeziku i optimalno čitljiv na bilo kojem uređaju zahvaljujući responzivnom web dizajnu.

Stručni sadržaj, funkcije jednostavne za korištenje, dostupnost na nekoliko jezika bilo gdje – nova web stranica nudi stvarnu dodanu vrijednost u IREKS online svemiru za profesionalce u pekarskoj industriji. Sve to digitalni kompendij čini pouzdanim partnerom u raznim situacijama.

Znatiželjni? Onda pogledajte  


Društveni mediji

Tražite nove ideje i inspiracije pored naših seminara? Pogledajte našu prisutnost na društvenim mrežama! Dobiti ćete nove poticaje, stručne savjete o primjeni, aktualne vijesti i poglede iza kulisa tvrtke IREKS.