IREKS-Messestand mit vielen Besuchern

iba 2023

Messemitarbeiter und Besucher

Kratki pregled

Od 22. do 26. listopada 2023. održati će se sajam iba u Münchenu – s IREKSOM, naravno! Pokazati ćemo inovativne ideje, koncepte i nove razvoje te želimo zajedno s vama pronaći putove u budućnost.

“Trendovski, iznenađujući, pionirski – tako mi vidimo ibu 2023! Zaista se veselimo osobnoj razmjeni i realizaciji kreativnih, individualnih rješenja zajedno s našim kupcima iz cijelog svijeta. Jer sada je sve u zajedničkom oblikovanju budućnosti.” To je ono što je članica uprave IREKS GmbH dr. Sabine Krätzschmar postavila kao cilj okupljanja cijele industrije. Želite li kratki pregled?

PASTE FOR TASTE – Jedna pasta, tisuću mogućnosti

Sočna zrna i sjemenke slada, aromatično sladno brašno i grubi slad zajedno s malo kiselog tijesta i soli povezanih u aromatičnu pastu koja se može odmah koristiti i stabilna je pri skladištenju: ovo su naši proizvodi PASTE FOR TASTE! Koristeći ih, pekare nemaju ograničenja kada je u pitanju oplemenjivanje pekarskih proizvoda. Bez obzira radi li se o izdašnom kruhu ili hrskavim pecivima, prozračnim baguetteima ili nježnim pekarskim proizvodima od kvasnog tijesta napravljene od pšenice, raži ili pira – naše aromatične paste idealne su za sve vrste peciva, unoseći okus i raznolikost u Vaš asortiman na vrlo jednostavan način. Zahvaljujući fleksibilnoj količini dodavanja od 10 do 40 %, može se postići individualni intenzitet okusa – bez obzira da li se PASTE FOR TASTE dodaje tijekom pripreme tijesta ili se umijesi u gotovo tijesto. Pekarski specijaliteti nisu samo vizualno privlačni, već i pravi kulinarski vrhunac sa svojim nepogrešivim sladno-slatkim karakterom i uključenim cjelovitim žitaricama i sjemenkama.

MELLA-MOHN GOURMET – Male sjemenke, veliki okus

Što čini savršen proizvod od maka? Kvaliteta maka koji se koristi u njima! Kao jedan od rijetkih proizvođača proizvoda od maka u svijetu, pratimo proizvodnju naših proizvoda od odabira sorte maka do uzgoja i proizvodnje gotovog proizvoda. Naš novi proizvod MELLA-MOHN GOURMET u tome nije iznimka. Zahvaljujući visokom udjelu maka, nadjev je atraktivnog, tamnog izgleda i punog, snažnog okusa maka bez imalo gorčine. Daje pečenim proizvodima dugotrajnu sočnost, ima izvrsnu kvalitetu prilikom mazanja i punjenja te je stabilan u pečenju i smrzavanju. Kao rezultat toga, posebno je svestran u raznim pekarskim proizvodima, kao što su klasična pletenica ili kolač od maka, u pužićima s makom ili za oplemenjivanje biskvita i tijesta do proizvodnje deserata. Samo je nebo je granica!

Pripremili smo još mnogo novih proizvoda i ideja koje možete doživjeti svim svojim osjetilima na iba sajmu. Posjetite nas od 22. do 26. listopada 2023. u hali B4 štand 230 i saznajte više.