IREKS Grupa

2 Hände halten Malzkörner

Vaš partner za aromu i okus

IREKS je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Kulmbachu u Njemačkoj, koja posluje na međunarodnim tržištima i ima kupce u 90 zemalja diljem svijeta.

Kao partner za aromu i okus proizvodimo visokokvalitetne sastojke za pečenje kruha i peciva te slatkih pekarskih proizvoda - od poboljšivača za pekarske proizvode preko mješavina za pekarske proizvode pa sve do sladova i kiselih tijesta.

U našim sladarama nastaje veliki broj baznih i specijalnih sladova od kojih velike pivovare i craft pivovare proizvode jedinstvene vrste piva.

Sektori za arome i sladoledarske proizvode zaokružuju našu paletu proizvoda.

Svojstva i kvalitetu svojih najvažnijih žitnih sirovina kao i proizvoda koji proizlaze iz njih određujemo već pri odabiru sjemena. Stalnim kontrolama kvalitete i cjelovitom sljedivošću jamčimo svojim kupcima najveću moguću sigurnost.

Mi, a to je više od 3.000 timskih radnika na cijelom svijetu, pružamo podršku. Ono što nas sve spaja je naš IREKSOV duh.

Naša motivacija: Dobro učiniti još boljim!

 

Lokacije u 24 zemlje su centralne točke za našu globalnu mrežu. Tako se nalazimo blizu svojim kupcima koji istovremeno profitiraju od naše internacionalne stručnosti. Zahvaljujući razmjeni informacija iz cijelog svijeta prepoznajemo trendove tamo gdje nastaju i zajedno s Vama ih pretvaramo u inovativne proizvode.

Naša rješenja su individualna kao i naši kupci. IREKS - partner koji odgovara Vašem konceptu!