Podrška

Vaš partner s čitavim timom u pozadini

U IREKSU Vam na raspolaganju stoji više tisuća timskih radnika! Profitirajte od znanja naših stručnjaka iz područja tehnologije pečenja, marketinga, prodaje te istraživanja i razvoja.

Osobna usluga na licu mjesta

Svejedno tražite li ideje za proizvode ili recepte, nalazite li se pred izazovom ili želite pokrenuti novi projekt: Doći ćemo do Vas, poslušati Vas, zajedno razviti rješenja i pomoći Vam. Naših 500 terenskih stručnjaka za pekarstvo širom svijeta  upoznati su s Vašom svakodnevicom. Mogu Vam reći što je bitno i pomoći Vam kompetentno zahvaljujući svojem velikom iskustvu.

Snažnima nas ne čini samo veličina naše ekipe nego i senzibilitet za tržišne promjene te individualne potrebe naših kupaca. S puno strasti naša terenska služba će pronaći pravo rješenje za Vas!

Marketing krojen za proizvod

Vizualni doživljaji i transparentna komunikacija danas su odlučujući faktori za uspjeh tvrtke. Primjereni marketinški koncepti osiguravaju skladnu prezentaciju Vaših proizvoda i Vaše tvrtke. Zbog toga Vam pomažemo atraktivnim marketinškim paketima o našim proizvodima. Kreativci brinu o autentičnim konceptima s visokom prepoznatljivošću. Prilagođeno Vašoj tvrtki, regiji i Vašim individualnim potrebama pronalazimo najbolje za Vas i zajedno razvijamo uspješne marketinške aktivnosti. Tako da se Vi možete koncentrirati na svoju osnovnu djelatnost!

Međunarodna mreža

Lokacije u 24 zemlje diljem svijeta čine međunarodnu mrežu  IREKS Grupe. Razmjena iskustava s našim lokalnim timovima stručnjaka obogaćuje ne samo naš portfelj proizvoda i usluga, već nam omogućuje kreativno razmišljanje. Od toga profitiraju svi IREKSOVI kupci!

Tražite IREKSOVU podružnicu ili partnersko poduzeće u određenoj zemlji?

Koristite funkciju pretraživanja na internetskoj stranici IREKS-Grupp 

Naš paket usluga

Seminari i obuke

Bilo osobno ili kao webinar - na našim seminarima i obukama centralno mjesto zauzimaju ideje, sažete informacije i međusobna razmjena iskustava!

IREKS IQ

U našim IREKS IQ-centrima diljem svijeta sve je podređeno sigurnosti naših proizvoda i istraživanju inovacija.

Timski radnici

IREKS Vam stoji na raspolaganju sa nekoliko tisuća timskih radnika! Iskoristite našu stručnost u razvoju proizvoda, tehnologiji pečenja i upravljanju

Newsletter

Aktualne informacije o našim novim proizvodima, akcijama, idejama za recepte i o našoj tvrtki općenito dobivajte redovito u našem newsletteru.

IREKS kompendij

IREKS kompendij tehnologije pečenja detaljna je referentna knjiga, Vama na raspolaganju.

Inovacija & kvaliteta

Najaktualnije teme iz područja zakona o hrani i tehnologije pečenja pronaći ćete u izdanjima „Inovacija & kvaliteta".

Međunarodna mreža

Razmjenjujemo iskustva unutar svojeg svjetskog koncerna i za svoje ih kupce pretvaramo u inovativne proizvode i ideje.