Filozofija

Naša filozofija

Filozofija IREKS Grupe počiva na tri stupa koja istovremeno predstavljaju temelje našeg svakodnevnog poslovanja: kontinuitet u promišljanju i djelovanju, kompetencija u svim područjima i partnerska suradnja.

Kontinuitet

Vizija je vodila IREKS kroz više od jednog i pol stoljeća bogate povijesti. U današnjoj poziciji nalazimo se većinom zahvaljujući odvažnim investicijama u inovativne tehnologije i u razvoj novih tržišta.

Spoj tradicije i napretka ostavlja trag na našu tvrtku, a time i na naše zaposlenice i zaposlenike. Oni svi teže tome da dobro učine boljim te da stvaraju užitak i raznovrsnost u uvijek novim aspektima.

Tko misli dugoročno svjestan je svoje odgovornosti prema prirodi. Jer samo ako Zemlju shvatimo kao dragocjenog partnera moći će i buduće generacije živjeti u skladu s njom.

 

Kompetencija

Posjedovati kompetenciju i kontinuirano se usavršavati pokreće IREKSOVU obitelj diljem svijeta.

Kompetenciju dokazujemo, primjerice, kroz pažljivi odabir svih svojih sirovina koji već počinje s ugovorenom sadnjom žitarica. Nastavlja se u bliskom tržišnom razvoju atraktivnih koncepata proizvoda i receptura s kreativnim marketinškim idejama kao i korištenjem najsuvremenije tehnologije u proizvodnji i u našim laboratorijima. I u sektoru usluga potvrđujemo svoju kompetenciju: Brigu o našim klijentima preuzimaju isključivo vrlo kvalificirane stručnjakinje i vrlo kvalificirani stručnjaci u svojim područjima.

Tako se sve optimalno isprepliće i možemo svojim kupcima ponuditi usluge koje od nas očekuju. Jer: 100 % IREKS znači 100 % kvalitete i 100 % sigurnosti za potrošače. Takvo poslovanje smatramo svojom poduzetničkom odgovornošću.

Partnerstvo

Sve naše ideje i svi recepti ne bi vrijedili da nema Vas - naših partnerica i partnera. Pod geslom „Zajedno smo jaki" njegujemo interna i eksterna partnerstva - često godinama i desetljećima.

Tako zajednički svladavamo izazove te znanja i iskustva prenosimo s generacije na generaciju. Pritom svaki pojedinac u tvrtki na svojoj poziciji daje važan doprinos cjelini i svojim angažmanom omogućuje IREKS Grupi da i ubuduće ostane sasvim posebna obitelj tvrtki.