IREKS AROMA d.o.o.

IREKS AROMA d.o.o. – Vaš snažan partner

IREKS AROMA d.o.o. nasljednik je poduzeća Chromos Aroma, osnovanog početkom pedesetih godina. Nakon privatizacije sredinom 1993. godine, Chromos Aroma postaje tvrtka kćer IREKS-a iz Kulmbacha, jednog od vodećih proizvođača poboljšivača i namjenskih mješavina za kruh, pecivo i slastičarstvo.

Dinamičan razvoj i dugogodišnja suradnja s brojnim poznatim svjetskim proizvođačima, te visoka kvaliteta proizvoda, uz stručan pristup, omogućili su IREKS AROMI d.o.o. jednu od vodećih uloga na tržištu u svim proizvodnim programima.

Moderno izgrađeni pogoni u Jastrebarskom za proizvodnju dodataka i mješavina za pekarsko-slastičarske proizvode, mesne prerađevine i stočnu hranu, pogoni za preradu ljekovitog i aromatičnog bilja u Dragovanjščaku kraj Jastrebarskog, kao i pogoni za proizvodnju mirisnih kompozicija i aroma u Jastrebarskom, uz odgovarajuće laboratorije razvoja i kontrole, osiguravaju kontinuiranu kvalitetu naših proizvoda na najvišoj razini.

Svi proizvodi IREKS AROME d.o.o. razvijeni su i proizvode se uz maksimalno očuvanje okoliša, a temelje se na prirodnim sirovinama najviše kvalitete.

Naša briga za proizvod ne prestaje isporukom, već se proteže i na primjenu tog proizvoda. Zbog toga je 1996. izgrađen komunikacijski centar, koji svojom opremom omogućuje školovanje pekara i slastičara, a povezan s laboratorijem za primjenu dodataka za mesne prerađevine služi i stručnjacima iz te proizvodnje za laku i brzu primjenu naših proizvoda. IREKS AROMA d.o.o. nudi svojim partnerima stalan napredak, nove ideje i mogućnosti.

IREKS AROMA d.o.o. jedna je od tvrtki iz grupe IREKS čije je sjedište u Kulmbachu u Njemačkoj.