Slastičarstvo

Poboljšivači i mješavine za slastičarsku industriju

Želite svoje kupce oduševiti slatkim užitkom? Pomoći ćemo Vam u ostvarenju Vašeg koncepta. Naša široka stručnost ne zasniva se samo na IREKSOVOM znanju, već i na stručnosti naših tvrtki kćeri DREIDOPPEL i LUMEN koje su specijalizirane za navedena područja. Ovo znanje objedinjujemo u svojim slatkim pekarskim proizvodima, slasticama i sladoledarskim proizvodima koji nisu samo izvrsnog okusa, već jamče sigurnost, fleksibilnost i prostor za kreativnost.

Širokom paletom svojih proizvoda uspjeli smo promjeniti neke navike i proizvođača i potrošača slastica. Novi proizvodi, koji se pojavljuju na tržištu su sigurno rezultat našeg upornog rada i truda na uvođenju novih ideja. Ne bez ponosa ističemo da smo nudeći stalnu suradnju odigrali važnu ulogu u širenja palete proizvoda na tržištu, kao što su npr. funkcionalna hrana tj. proizvodi, koji pored nutritivnih svojstava imaju i pozitivan učinak na tjelesne funkcije korisnika.

Sve veći trend otvaranja tržišta vodi prema tržištu bez granica, što znači da će se specijaliteti pojedinih zemalja moći dobiti diljem svijeta. IREKS AROMA je već godinama na tom putu i orjentaciji.

  Skupine proizvoda

  Biskvitne mase

  Čokolade

  Dizana tijesta


  Glazure

  Kreme

  Nadjevi


  Naši proizvodi prate aktualne trendove i udovoljavaju specifičnim potrebama.

  Besondere Produktausprägungen