Kalendar 2023

Kruh od durum pšenice – moderan klasik

Prije svega: durum pšenicu poz-najemo uglavnom kao sastojak u proizvodnji tjestenine. No, svoju raskoš pokazuje i u kruhu! Zlatno smeđa boja sredine i blagi tragovi okusa kokica definitivno čine naš kruh od durum pšenice nečim posebnim!

Jeste li znali…
… da se kruh od durum pšenice u Italiji zove “Pane di grano duro” i jedan je od apsolutnih klasika u pekarstvu? Tipični seoski kruh možete nabaviti posvuda u zemlji. Tradicionalno, dolazi s debelom korom i grubom teksturom sredine a sve zbog durum pšenice. Savršeno za Vaš asortiman s mediteranskim karakterom!

Želite eksperimentirati: zašto ne ponuditi kruh od durum pšenice kao snack na mediteranski način uz krem sir, sušene rajčice, rukolu i nekoliko prženih pinjola! Naš savjet: uz posebnu tehniku zarezi-vanja, Vaš kruh od durum pšenice biti će na pultu neodoljivo pri-vlačan. Možete saznati kako to učiniti odmah u našem videu o “Ukrasnom kruhu”.

Sa MONDO LIEVITO MADRE: kruhu od durum pšenice, naš Lievito Madre osigurava osobito nježnu teksturu, tipičnu mediter-ansku aromu i prekrasnu hrskavu koru.

 Kliknite ovdje za recept.