Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvijek u novim dimenzijama
Ireks
Hrvatski> RECEPTI> Specijal 2019: Brot – Kunst – Raum

Specijal 2019: Brot – Kunst – Raum

Naš kalendar za 2019. godinu omogućuje drugačiju percepciju onoga što sažima IREKS: strast i sposobnost u pekarstvu! Ovog puta, možete vidjeti kruh, našu glavnu ličnost, u prilično neobičnom izdanju – napravljen zanatski i izuzetno ukrašen.

Ukrasni kruh je oduvijek smatran kao utjelovljenje zanatskih vještina i kreativnosti. IREKS je ovu posebnu tradiciju ujedinio sa modernim oblicima i tehnikama koje daju takvom kruhu novi sjaj. Osnova ovih pečenih proizvoda dolazi iz raznovrsnih, visokokvalitetnih IREKS proizvoda koji su idealni za proizvodnju ovakvog kruha.

Kalendar „Brot – Kunst – Raum“ ne samo da naglašava jedinstvenost i ljepotu kruha, već ih postavlja kao izložena umjetnička djela. Igrajući se u prostoru, figurativno i doslovno, daje motivima dodatnu napetost.

Kao što i priliči umjetničkom djelu, ono ima i svoje ime koje dodatno naglašava motiv samog djela. Zato se u kruh sa pupoljcima, sa imenom „VERLIEBT“, okružen cvijećem, ili u kruh u obliku glave bika, imena „VERBLÜFFT“, smještenom u okruženje staje, može gledati sa divljenjem.

Radujemo se svakom od dvanaest pojedinačnih motiva! Želimo Vam puno zabave prilikom izrade ovih specijalnih, umjetničkih kruhova.