Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvijek u novim dimenzijama
Ireks

Pekarstvo

Stalno uvođenje novih proizvoda, uz zadržavanje standardne kvalitete prema krajnjem potrošaču, višestruko je zahtjevan proces. Široka paleta suvremenih proizvoda u pastoznom ili praškastom obliku omogućava pekarskoj industriji ne samo sigurnu proizvodnju, nego i mogućnost proizvodnje pekarskih proizvoda visoke i djelotvorne kvalitete, uz korištenje najnovijih tehnika i tehnologija. To isto vrijedi i za male pekarnice.

Na temelju rezultata ovakvog međunarodnog iskustva uvedeni su na tržište različiti vrlo zanimljivi internacionalni tipovi kruha i peciva, što posredno vodi do promjena, ali i stjecanja navika konzumiranja zdravih i zanimljivih proizvoda.

Svojom ukupnom aktivnošću uvelike pomažemo i pekarima i slastičarima da svojim potrošačima ponude što kvalitetnije proizvode.

Širokom paletom svojih proizvoda uspjeli smo promijeniti neke navike proizvođača i potrošača kruha i peciva. Novi proizvodi, koji se pojavljuju na tržištu, sigurno su rezultat našeg upornog rada i truda na uvođenju novih ideja. Ističemo, ne bez ponosa, kako smo nudeći stalnu suradnju odigrali važnu ulogu u širenja palete proizvoda na tržištu, u koje se ubraja npr. funkcionalna hrana, tj. proizvodi, koji pored nutritivnih svojstava imaju i pozitivan učinak na tjelesne funkcije korisnika.

Sve veći trend otvaranja tržišta vodi prema tržištu bez granica, što znači da će se pojedini specijaliteti, kao npr. francuski baguette ili talijanska ciabatta, odnosno Vollkornbrot iz Njemačke moći nabaviti diljem svijeta. IREKS AROMA je već godinama na tom putu i slijedi tu orijentaciju.

Skupine proizvoda: