Mirisne kompozicije

Mirisne kompozicije

Mirisne kompozicije se dodaju različitim proizvodima kako bi korigirali, poboljšali, istaknuli ili promijenili karakterističan miris.

U programu proizvodnje mirisnih kompozicija glavne aktivnosti su kreiranje, ispitivanje, proizvodnja i primjena svih vrsta mirisnih kompozicija za kozmetičke, sapunsko-detergentske, farmaceutske i druge proizvode.

IREKS AROMA je ekskluzivni distributer na području mirisa jednog od vodećih svjetskih proizvođača, Givaudan-a iz Verniera u Švicarskoj, za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova. Givaudan je jedna od najcjenjenijih kompanija na području mirisa i aroma. Njegova bogata baština datira iz 1796. godine, što je stavlja na prvo mjesto među kompanijama koje su utemeljene kao kreatori okusa i mirisa.

Givaudan stvara jedinstvene i inovativne mirise za potrošače diljem svijeta. Razumijevanje potrošača je sastavni dio Givaudanovog uspjeha u stvaranju proizvoda koji osvajaju njihova srca. To mu omogućuje prisutnost prodaje i marketinga na svim glavnim tržištima.