Meso

Dodaci za aromatiziranje

Dodaci na osnovi ekstrakata začina i aroma.

Prednost primjene ovih dodataka je stabilan i ujednačen intenzitet arome proizvoda te nisko doziranje.

AROMATOR B

Dodatak za aromatiziranje mesnih proizvoda

Doziranje: 0,2 - 0,4 %  |  1 kg

AROMATOR D

Dodatak za aromatiziranje mesnih proizvoda s naglašenom aromom dima

Doziranje: 0,1 - 0,3 %  |  1 kg

AROMATOR G

Dodatak za aromatiziranje mesnih proizvoda naročito pogodan za proizvode od goveđeg mesa

Doziranje: 0,1 - 0,3 %  |  1 kg

AROMATOR M DELI

Dodatak za aromatiziranje mesnih proizvoda

Doziranje: 4 - 8 g/kg  |  1 kg

AROMATOR PI

Dodatak za aromatiziranje mesnih proizvoda naročito pogodan za proizvode od pilećeg mesa

Doziranje: 0,2 - 0,3 %  |  1 kg

AROMATOR S

Dodatak za aromatiziranje mesnih proizvoda

Doziranje: 0,1 - 0,2 %  |  5 kg

ČEŠNJAK

Dodatak za aromatiziranje mesnih proizvoda

Doziranje: Prema potrebi  |  5 kg

PAPAR BIJELI

Dodatak za aromatiziranje mesnih proizvoda

Doziranje: Prema potrebi  |  5 kg

PAPAR CRNI

Dodatak za aromatiziranje mesnih proizvoda

Doziranje: Prema potrebi  |  5 kg