Arome

Arome

IREKS AROMA je već pedesetak godina prisutna u svijetu aroma, dijelom vlastitom proizvodnjom, a još više distribucijom aroma vodećih svjetskih kompanija.

Našim partnerima na raspolaganju su arome u praškastoj, tekućoj i kapsuliranoj formi.

IREKS AROMA je ekskluzivni distributer tvrtke Takasago, jedne od vodećih u industriji aroma i mirisa. Tvrtka Takasago je osnovana 1920. godine u Japanu te je tijekom prošlog stoljeća razvila arome i mirise za neke od najuspješnijih proizvođača hrane, pića, finih mirisa, proizvoda za kućnu i osobnu njegu. Danas Takasago Grupa posluje u 27 zemalja i regija. 2001. godine uručena joj je Nobelova nagrada za kemiju, a njezina se tehnologija i dan danas koristi u proizvodnji aroma.

Koristeći svoju tehnologiju i globalnu mrežu, Takasago nastoji razvijati visokokvalitetne i inovativne proizvode koji pridonose kulturnom i društvenom napretku.

Zahvaljujući širokom asortimanu aroma proizvođača Takasago možemo za svaku od ovih primjena ponuditi bilo praškastu ili tekuću aromu prilagođenu načinu pripreme i proizvodnje gotovog proizvoda, uz zadovoljavanje potreba kupaca za prirodnom ili sintetskom aromom.

Primjena aroma