Iz prirode najbolje
Usluga -
izraz pravog partnerstva
Ireks
Hrvatski> USLUGA> Seminari i tečajevi

Seminari i tečajevi:
kako biste ostali u tijeku zbivanja

IREKS vodi pekarske centre u cijelom svijetu, gdje svojim klijentima omogućuje, zahvaljujući stručnim praktičnim seminarima i tečajevima visoke kvalitete, da ostanu u tijeku zbivanja i razvijaju vlastite ideje.

Pekarski centri IREKS-a koji su smješteni u cijelom svijetu ne samo da pomažu u proizvodnji naših proizvoda na način koji je tipičan za određenu zemlju, nego pružaju podršku i Vama, našim klijentima. Ovdje možete testirati nove recepte, probati i eksperimentirati, usavršavati svoje zaposlenike ili sebe.

Praktične seminare vode naši stručnjaci. Fokus je, prije svega, na konkretnoj primjeni u Vašem svakodnevnom radu.

Isto tako, intenzivna razmjena iskustava među kolegama pruža mogućnost prikupljanja prijedloga, inspiracije i, istovremeno, daljnjeg razvoja vlastitih ideja.

Jer nije dovoljno gledati kako to drugi čine, važnije je promicati vlastite kreativne ideje, optimizirati radne procese ili, možda, naći nove načine približavanja klijentima.

Brojni pekari iz cijelog svijeta već su sudjelovali na seminarima i tečajevima u našim međunarodnim pekarskim centrima. Gdje Vas možemo dočekati? Kontaktirajte Vašeg konzultanta iz IREKS-a ili nam pišite.