Iz prirode najbolje
Sigurnost može pružiti
samo onaj tko je i sam siguran
Ireks
Hrvatski> KVALITETA> Visokotehnološka proizvodnja

Visokotehnološka proizvodnja zaslužna je za pouzdanost i higijenu proizvoda

IREKS proizvodi kvalitetu. To načelo filozofije tvrtke IREKS strogo se primjenjuje u proizvodnji raznih mješavina za pekarstvo. Kompletan, potpuno automatiziran sustav miješanja jamči sigurnosne standarde najviše razine.

U sustavu miješanja IREKS-a sirovine se ne doziraju cijevima već izravno u spremnike za miješanje. One putuju proizvodnim putanjama kontroliranima u skladu s receptom i automatski prikupljaju sastojak po sastojak. Količine se reguliraju pomoću ugrađenih preciznih vaga. Sastojci zatim prolaze kroz elektronički kontrolirane faze miješanja te na kraju iz spremnika izlazi gotov proizvod koji se pakira u vreće.

Sve što dolazi u kontakt s proizvodima može se rastaviti na dijelove i očistiti. Tako se izbjegavaju neželjene kontaminacije unutar procesa.

Integrirani laboratorij sudjeluje u svakoj fazi obrade iz nadzor kvalitete. Isto tako, cijeli tijek materijala evidentiran je bar kodovima. Zaposlenici elektroničkim putem potpisuju sve zadatke koji utječu na kvalitetu, koristeći se osobnom čip karticom. Tako se brzo i u cijelosti može utvrditi porijeklo sastojaka svake mješavine u cijelom proizvodnom procesu.

Nove tehnologije na ovaj način utiru put budućnosti, omogućuju veću učinkovitost u svim aspektima i ispunjavaju visoke zahtjeve zaštite okoliša. I pomažu nam da održimo obećanje koje svakodnevno dajemo svojim kupcima: da ćemo im i ubuduće na pouzdan način pružati bogat asortiman proizvoda najbolje moguće kvalitete po privlačnim uvjetima.