Iz prirode najbolje
Usluga -
izraz pravog partnerstva
Ireks
Hrvatski> USLUGA> Raznovrsna podrška

Raznovrsna podrška: od nas, za Vas!

IREKS nudi podršku klijentima u svim pitanjima koja su vezana uz pekarstvo. Stručnjaci u različitim područjima dostupni su sa svojim znanjem i iskustvom. Od marketinga i unapređenja prodaje preko razvoja recepture do tehnoloških tema i pravnih pitanja vezanih uz hranu, IREKS je uz Vas.

Razvoj recepture

Naš odjel za razvoj recepture nudi Vam svježe ideje za atraktivan i unosan asortiman proizvoda - od svjetski uspješnih proizvoda do pekarskih proizvoda koji su tipični za Vašu zemlju ili regiju. A svaki dan se unosi neka novina!

Marketing

IREKS je sretan što uz stručne oglašivačke koncepcije i kampanje može doprinijeti uspješnoj prodaji pekarskih proizvoda u Vašoj pekarnici. Spektar mogućnosti obuhvaća klasičan oglašivački materijal poput trakica za kruh, papirnatih vrećica, oznaka za pekarske proizvode i multimedijalnih prezentacija.

Sajmovi

IREKS-ove atraktivne koncepcije i tim stručnjaka koji nudi ideje i savjete svake godine dostupni su na brojnim nacionalnim sajmovima u svim regijama svijeta. Iskoristite prilike koje sajmovi pružaju i posjetite nas!

Stručna literatura

Putem naše stručne literature, primjerice, "IREKS-ABC" ili "Bäckereitechnisches Handbuch", svojim klijentima nudimo referentni okvir za sva pitanja koja se tiču pekarstva.

Imate li pitanja? Kontaktirajte Vašeg savjetnika u IREKS-u ili nam pišite.