Iz prirode najbolje
Dobrodošli
u svijet IREKS-a
Ireks

IREKS – Vaš snažan partner

Kao partner u pekarstvu, IREKS je poznat diljem svijeta po svojim prvoklasnim proizvodima i kreativnim idejama. Uz usluge koju pružaju majstori pekari i slastičari u više od 90 zemalja, daju se i ideje za proizvode, konzultacije te tehnička i tehnološka podrška.

U poduzećima koja pripadaju IREKS grupi zaposleno je više od 3.000 radnika koji surađuju s pekarima i slastičarima diljem svijeta. Tu je i više od 500 visokokvalificiranih djelatnika na terenu iz 30 zemalja – a svi su oni stručnjaci u pekarstvu i slastičarstvu.

Prvoklasni pekarski sastojci, stvoreni od najboljeg žita i ostalih prirodnih sirovina visoke kvalitete, spajaju se u IREKS-u s inovativnim idejama za proizvode i atraktivnim recepturama, čime se pruža snažan poticaj koji pekarnicama omogućuje daljnje profiliranje.

Isto tako, IREKS je vodeći proizvođač pivarskog slada visoke kvalitete za brojne poznate pivovare. Kategorije arome, sladoledarski proizvodi i trgovina poljoprivrednim proizvodima zaokružuju ponudu koju nudi Grupa.

Svaki član obitelji IREKS sebe vidi kao pravog partnera kupaca.

Sjedište društva IREKS GmbH, Kulmbach