Iz prirode najbolje
Dobrodošli
u svijet IREKS-a
Ireks
Hrvatski> O NAMA> Internacionalnost

Mislimo globalno, djelujemo lokalno

Svaka zemlja i svaka pekarnica ima vlastiti, sasvim individualni karakter. Želje kupaca, proizvodni program, radni procesi i marketinške strategije razlikuju se. Zato kupcima u više od 90 zemalja nudimo individualna rješenja - ovisno o zahtjevima, potaknuto regionalnim ili međunarodnim obilježjima.

Proširivanje vidika i kretanje unutar međunarodnog okvira ono su što je bilo važno osnivaču tvrtke prije više od 160 godina. Grupa IREKS razvijala se na tragu ove tradicije i danas posluje u cijelom svijetu.

Na ovaj način dobro smo informirani o nacionalnim i regionalnim specifičnostima, ali istovremeno posvećujemo pozornost i međunarodnim trendovima. To znanje uvršteno je u ideje o pojedinim proizvodima i recepturama koje lokalnim pekarnicama predstavlja naša iznimno stručna terenska služba iz 30 zemalja.

Tako svi imaju koristi od globalne razmjene ideje koju svjesno njegujemo i promičemo.

Povezana društva IREKS-a i trgovačke partnere koji Vam pružaju podršku u obavljanju svakodnevnih poslova moguće je naći u mnogim zemljama u cijelom svijetu.

Integracijom vodećeg proizvođača aroma, osnovnih sladoledarskih sastojaka i ukrasa, tvrtke Dreidoppelom 2004. godine međunarodna kompetencija Grupe daljnje je ojačala.