Iz prirode najbolje
Dobrodošli
u svijet IREKS-a
Ireks
Hrvatski> O NAMA> Filozofija Grupe IREKS

Filozofija

Filozofija Grupe IREKS oslanja se na tri stupa koja istovremeno predstavljaju osnovu našeg svakodnevnog rada: kontinuitet u mislima i djelima, kompetencija u svim područjima i suradnja u ostvarivanju zajedničkog cilja.

Kontinuitet

IREKS se više od jedno i pol stoljeće povijesti pune događanja vodi vizijom. Svoj trenutni položaj može zahvaliti proaktivnom ulaganju u inovativnu tehnologiju i u razvoj novih tržišta.

Spoj tradicije i napretka ostavio je traga na našoj tvrtki, pa tako i na našim zaposlenicima. Svi se trude učiniti dobro još boljim i doprinositi užitku i raznovrsnosti uvijek na nove načine.

No, svi oni koji misle na duže staze, svjesni su svoje odgovornosti spram prirode. Jer tek kada zemlju shvatimo kao vrijednog partnera, možemo živjeti u skladu s njom.

Kompetencija

Imati kompetenciju i trajno je razvijati, to je ono što potiče obitelj IREKS u cijelom svijetu.

Kompetencija je, primjerice, vidljiva iz našeg pomnog odabira svih sirovina, koji počinje već za vrijeme odabira uzgajivača žita. Nastavlja se razvojem atraktivnih koncepcija proizvoda bliskih tržištu i receptura s kreativnim marketinškim idejama, kao i korištenjem najmodernije tehnologije u proizvodnji i laboratorijima. Pokazali smo kompetenciju i u pružanju usluga: za naše se klijente brinu isključivo stručnjaci koji su iznimno stručni u svojim područjima.

Ovime smo postigli optimalnu kombinaciju i našim klijentima možemo pružiti usluge koje oni od nas očekuju. Jer: 100 % IREKS znači 100 % kvalitete. I 100 % sigurnosti za klijenta. Smatramo da je naša poduzetnička odgovornost poslovati na takav način.

Partnerstvo

Niti jedna naša ideja ili receptura ne bi vrijedila ništa da ne postojite Vi - naši partneri. Uz moto "Zajedno smo jači" brinemo se za naša partnerstva, kako unutar, tako i izvan tvrtke - često tijekom niza godina i desetljeća.

Mi se, dakle, zajednički suočavamo s izazovima i prenosimo znanje s koljena na koljeno. Da bismo to postigli, svaki pojedinac u tvrtki na svom radnom mjestu daje značajan doprinos cjelini te na svoje zadovoljstvo nastoji održati IREKS Grupu posebnom obiteljskom tvrtkom.