Iz prirode najbolje
Usluga -
izraz pravog partnerstva
Ireks
Hrvatski> USLUGA> Usluga IREKS AROMA

Podrška kupcima ima posebno mjesto u IREKS AROMI

Naš međunarodni servisni tim na terenu sastavljen je od kompetentnih stručnjaka u svakom području našeg djelovanja. Oni su idealne osobe za kontakt, bez obzira treba li naći rješenje za neki problem, ili je u pitanju tehnička podrška, odnosno ako postoji potreba za idejama o novim proizvodima:

Članovi tima nisu dostupni samo putem telefona, nego i na licu mjesta. Oni su stalno prisutni i uvijek su spremni pružiti potrebnu podršku kupcu. Tim se sastoji od nekoliko stotina članova.

U brojnim zemljama stalno se obučava IREKS-ov tim za podršku na terenu, i to u našim vlastitim centrima za obuku. U centrima za obuku nalaze se vrhunski opremljene pekarnice, u kojima se održavaju i zanimljivi seminari za kupce naših proizvoda.

Osim toga, dajemo tržištu mnogo različitih informacija i pružamo podršku u svim pitanjima, te im spremno šaljemo naše vlastite specijalizirane publikacije.

Zahvaljujući intenzivnoj aktivnosti istraživanja i razvoja u IREKS AROMI stalno nudimo nove ideje za paletu privlačnih i profitabilnih proizvoda.