Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvijek u novim dimenzijama
Ireks
Hrvatski> RECEPTI> Specijal 2022: „Savršenstvo“

IREKS kalendar 2022:
Sa istančanim sirovinama do usavršenih pečenih proizvoda

Sirovina. Istančanost. Savršenstvo. Potrebno je mnogo sofisticiranih procesa da bi se zrno pretvorilo u pečeni proizvod pun okusa. Nitko ne poznaje brojne korake u vašim pekarnicama i slastičarnicama bolje od vas. Ali što se događa prije toga? Otkrijte u našem kalendaru za 2022. kako IREKS pretvara zrno i druge vrijedne osnovne sirovine u istančane proizvode koje vi u svojim pekarama dovodite do savršenstva na najindividualnije načine.

 

Godinu za godinom i žetvu za žetvom, priroda nam sa polja daje pravo blago koje čini temelj naših proizvoda. Kako bi u potpunosti iskoristili svako zrno, IREKS se obvezao da dodatno izbliza pogleda sve sirovine i da dobre stvari učini još boljima kroz široku paletu faza dorade.

Za naš kalendar “Savršenstvo” odabrali smo za vas ovih šest rafiniranih sirovina koje služe kao posebni sastojci i karakteriziraju veliki broj naših proizvoda koji se u konačnici u vašim pekarama dovode do savršenstva punog okusa. Na taj način, tijekom cijele godine, ne samo da bismo vas željeli detaljnije upoznati s zelenom pirom, heljdom i njima sličnima, već vas i povesti na put od zrna do gotovog proizvoda. Krajnja destinacija: vaš pult i naravno, nepce vaših kupaca!

Za svaku temu dobit ćete detaljne informacije i saznati, na primjer, što je posebno u našim IREKS sladovima ili što znači da u IREKS-u sve dolazi iz jednog izvora po pitanju pira! Osim toga, predstavit ćemo inspiracije za pekarske proizvode koji najbolje pokazuju naše glavne aktere. Možete se veseliti kreativnim idejama za kruh i peciva, kao i inspirativnim receptima za slastičarske pekarske proizvode!