 Specijal 2021: "Blanc et Noir"
"Blanc et Noir" [Francuski naziv za "bijelo i crno"] – naziv je našeg novog kalendara za 2021 godinu. Svakog mjeseca pronađite inspiraciju za pekarske proizvode koji nisu samo vizualno privlačni, već koji zbog svojeg posebnog oblika, također utječu na okus. Crno-bijele fotografije umjetnički ističu fascinantne detalje peciva.
U pekarnicama širom svijeta postoje najrazličitije vrste peciva. Često imaju regionalnu ili povijesnu referencu, zbog svoje složene proizvodnje i umjetničke obrade smatraju se znakom dobre pekare. Pećnica puna savršenih peciva čini da pekar zablista i ispunjava ga posebnim ponosom. Jer pečenje je stvar bliska srcu!
Dopustite da Vas svaki mjesec naš kalendar ponese u svijet umjetnosti sitnih pekarskih proizvoda i ponese ljubav prema pečenju. Poigravajući se svjetlom i sjenom, posebno se ističu detalji peciva. Na taj se način, na primjer, pomoću crno-bijele fotografije divno prikazuje pukotina kore Peciva (Schrippe) ili brazilskog Pão Francêsa. Ali također se poklanja posebna pozornost detaljima, poput tipično velike udubine u sredini talijanskog specijaliteta Rosetta Soffiata ili ljupke teksture kore Cvjetnog peciva (Rosenbrötchen).
Odgovarajući recept uvijek će Vam biti dostupan ovdje na našoj web stranici početkom svakog mjeseca. Osim toga, na našem YouTube kanalu bit će objavljeno 12 kratkih videozapisa koji prikazuju posebne snimke izrade peciva i fotografija. U središtu pozornosti!
|  |  |