Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvijek u novim dimenzijama
Ireks
Hrvatski> PROIZVODI> Slastičarstvo

Poboljšivači i mješavine za slastičarsku industriju

Stalno uvođenje novih proizvoda uz zadržavanje standardne kvalitete prema krajnjem potrošaču je višestruko zahtjevan proces. Široka paleta suvremenih proizvoda bilo u pastoznom ili praškastom obliku omogućava slastičarskoj industriji ne samo sigurnu proizvodnju, nego i mogućnost proizvodnje slastičarskih proizvoda visoke i djelotvorne kvalitete uz korištenje najnovijih tehnika i tehnologija. To isto vrijedi i za male pekarnice i slastičarnice.

Na osnovi rezultata ovakvog internacionalnog iskustva uvedeni su na tržište različiti vrlo zanimljivi internacionalni tipovi proizvoda, što vodi indirektno do promjena, ali i sticanja navika konzumiranja zdravih i interesantnih proizvoda.

Našom ukupnom aktivnošću uvelike pomažemo i slastičarima i pekarima, da svojim potrošačima ponude što kvalitetnije proizvode.

Širokom paletom svojih proizvoda uspjeli smo promjeniti neke navike i proizvođača i potrošača slastica. Novi proizvodi, koji se pojavljuju na tržištu su sigurno rezultat našeg upornog rada i truda na uvođenju novih ideja. Ne bez ponosa ističemo da smo nudeći stalnu suradnju odigrali važnu ulogu u širenja palete proizvoda na tržištu, kao što su npr. funkcionalna hrana tj. proizvodi, koji pored nutritivnih svojstava imaju i pozitivan učinak na tjelesne funkcije korisnika.

Sve veći trend otvaranja tržišta vodi prema tržištu bez granica, što znači da će se specijaliteti pojedinih zemalja moći dobiti diljem svijeta. IREKS AROMA je već godinama na tom putu i orjentaciji.

Skupine proizvoda: