Iz prirode najbolje
Sigurnost može pružiti
samo onaj tko je i sam siguran
Ireks
Hrvatski> KVALITETA> Politika kvalitete i sigurnosti hrane

Politika kvalitete i sigurnosti hrane IREKS grupe

Politika kvalitete i sigurnosti hrane IREKS-a pokriva sva područja poslovanja - od razvoja proizvoda do distribucije. Kvaliteta prestaje tek kada kupci prerade naše proizvode i u cijelosti su zadovoljni našom isporukom i uslugama.

IREKS grupa proizvodi kvalitetu

Načela kvalitete naše tvrtke mogu se svesti na jedan jednostavan zajednički nazivnik. Naši klijenti povezuju kvalitetu s našim imenom, proizvodima s našom robnom markom i našim savjetodavnim uslugama.

Kvalitetu definiraju naši kupci

Kvalitetu definiramo kao sveobuhvatno ispunjavanje zahtjeva naših kupaca. Kvalitetu koju kupci od nas očekuju možemo postići samo dosljednim poštovanjem njihovih želja.

Pritom smo svjesni velike odgovornosti koju imamo prema kupcima. Nama je proizvodnja sigurnih proizvoda i dodataka za stočnu hranu, te poštivanje svih relevantnih zakona na prvom mjestu.

Zadovoljni kupci osiguravaju presudnu prednost pred konkurencijom i budućnost tvrtke.

Kvaliteta pomoću sigurnosti hrane

Tijekom proizvodnje prehrambenih proizvoda i dodataka za stočnu hranu, sigurnost hrane je temeljni aspekt kvalitete.

Na svakoj razini, od nabave preko razvoja i proizvodnje do distribucije, radimo na provedbi opsežnih preventivnih programa koji se temelje na načelima HACCP koncepta. Ti programi uključuju sukladnost sa svim zakonskim zahtjevima, ali nisu ograničeni samo na njih.

Uz daljnji razvoj naših programa o sigurnosti prehrambenih proizvoda i dodataka za stočnu hranu, važna nam je i otvorena komunikacija vezana za ovu temu. Zato rado stojimo na raspolaganju našim kupcima vezano za sva pitanja.

Kvaliteti je potreban svaki zaposlenik

Svi daju svoj doprinos kvaliteti. Ona nastaje na svakom radnom mjestu, ne samo u proizvodnji ili skladištenju, već i u administraciji ili distribuciji, unutar tvrtke ili na terenu. Kvaliteta se može unaprijediti jedino stalnim razvojem. Svi mi, bez obzira na svoje radno mjesto, pozvani smo na suradnju u trajnom održavanju i poboljšanju kvalitete.

Kvaliteta iz svakog kuta

Sadržaj i cilj našeg sustava upravljanja kvalitetom čine planirano osiguranje kvalitete naših proizvoda. Sve funkcije su integrirane u naš sustav upravljanja kvalitetom i tako jamčimo stvaranje proizvoda sofisticirane kvalitete. Kvaliteta počinje već u fazama razvoja proizvoda i obuhvaća pažljiv odabir dobavljača i sirovina visoke kvalitete, kao i proizvodnju najmodernijom tehnologijom i učinkoviti sustav prodaje i distribucije.

Kvalitetu smatramo ostvarenom kada naši kupci prerade naše proizvode i u cijelosti su zadovoljni našom robom i uslugama.

Kvaliteta vrijedna pokazivanja

Želimo se predstaviti našim kupcima i ostalim zainteresiranim stranama te smo uvijek spremni na otvorenu diskusiju. Stoga s dobrodošlicom dočekujemo sve naše kupce i uvijek koristimo priliku da im pokažemo tko smo i što radimo.