Iz prirode najbolje
Novo iz IREKS-a:
u toku sa svjetskim aktualnostima
Ireks
Hrvatski> NOVOSTI> Novi proizvodi IREKS AROME

Novi proizvodi IREKS AROME

Predstavljamo Vam nove proizvode u slastičarskom asortimanu IREKS AROME.

Želimo Vam predstaviti 3 nove čokolade DARK CHOCOLATE, MILK CHOCOLATE i WHITE CHOCOLATE. Mogu se koristiti u kombinaciji sa MELLA BIANCOM ili BIJELOM KREMOM u stvaranju savršene čokoladne kreme, za glaziranje slastica (ganache), izrada pralina, čokoladnih dekoracija, dodavanje u biskvitne mase, čokoladne snackove, sladoled i ostale slatke čarolije gdje se koristi čokolada. Sa ovim sirovinama možete napraviti i table čokolade, bez i sa raznim dodacima po želji.  

 

Nešto potpuno novo u našem asortimanu su svakako i paste; BADEM NOUGAT PASTA, LJEŠNJAK NOUGAT PASTA te MARCIPAN PASTA čije su glavne odlike Intenzivan okus, boja i tekstura! Ovo su „ready to use“ proizvodi koje je moguće upotrijebiti kao samostalni proizvod primjerice praline ili u kombinaciji sa kremom ili šlagom kako bi dali posebnu teksturu i okus kolačima i tortama. MARCIPAN PASTA potiče dodatnu kreativnost u izradi od prije znanih slastica (raspucanci, cookiji, praline, biskviti i sl.) ali sa jednom posebno novom eksplozijom okusa! Ukoliko želite znan ali posve novi i kreativni dodatak svom asortimanu odaberite bilo koji od navedenih proizvoda, sa ni jednim odabirom ne možete pogriješiti! 

Pravi slatki doživljaj uz IREKS slastice!

Imate li pitanja o spomenutim proizvodima ili njihovoj tehnološkoj pripremi? Kontaktirajte nas i vrlo rado ćemo Vam pomoći!

 

Pravi slatki doživljaj!