Iz prirode najbolje
Novo iz IREKS-a:
u toku sa svjetskim aktualnostima
Ireks
Hrvatski> NOVOSTI> Novi digitalni servis: IREKS eCampus je pokrenut!

Nove digitalne usluge: IREKS eCampus je pokrenut!

Iskoristite naše nove digitalne servise i prenesite naša znanja i inspiraciju o najrazličitijim temama izravno u svoj dom – jezgrovito i razumljivo pripremljeno u našem IREKS eCampusu!

Pored široke ponude usluga na našim lokacijama širom svijeta i na licu mjesta u prostorijama naših kupaca, u budućnosti ćemo Vam pružiti još intenzivniju podršku putem različitih digitalnih medija. Pomoću IREKS eCAMPUS-a, sada su Vam dostupni novi formati za razmjenu ideja s našim stručnjacima, za dobivanje informacija o brojim stručnim temama ili jednostavno – za inspiraciju.

IREKS eCampus [TV]

"IREKS eCampus [TV]" pokriva čitav raspon IREKS videozapisa, počevši od videozapisa primjene naših proizvoda, kroz stručne rasprave o nekoliko stručnih tema, pa sve do novih video serijala poput "Holiday@home". Kao i obično, sve videozapise učinit ćemo dostupnima i na našem YouTube kanalu "IREKS Group". Koristite također i naše druge društvene mreže kako biste bili u toku.

IREKS eCampus [Live]

Sa "IREKS eCampus [Live]", zauzimamo potpuno novi pristup kako bi vam prenijeli svoju stručnost iz različitih specijaliziranih područja. Od sada ćemo redovito pripremati zanimljive teme u obliku webinara na koje ćete se moći prijaviti. To će vam omogućiti interakciju sa našim govornicima i postavljanje pitanja putem ‘’chat’’ funkcije kako bi se odvila direktna razmjena informacija. Posupno ćemo proširivati raspon webinara na njemačkom jeziku, uključujući i engleski jezik.

Sve informacije o novim servisima možete dobiti putem naših internet stranica i newslettera te putem socijalnih mreža.

Neizvjesnost oko novih formata i sadržaja raste!

Informirajte se o trenutnim webinarima u 2021.