Iz prirode najbolje
Novo iz IREKS-a:
u toku sa svjetskim aktualnostima
Ireks
Hrvatski> NOVOSTI> IREKS eCampus [DAYS]

IREKS eCampus [DAYS]

Osam dana punih inspiracije, znanja i profesionalne razmjene – to Vas očekuje tijekom IREKS eCampus [DAYS] od 18. do 29. listopada 2021.! Na šest različitih webinara uživo ne samo da ćete od stručnjaka IREKS-a naučiti više o aktualnim trendovima, već se možete veseliti i novim proizvodima i konceptima koji se mogu odmah primijeniti u praksi, ostavljajući Vam isto tako i mnogo prostora za vlastite ideje.

Nema sajma – nema novih ideja? Ne u IREKS-u! IREKS eCampus [DAYS] pružit će Vam znanje IREKS-a – na jednom mjestu u osam dana! To znači “non-stop” dijeljenje visokokvalitetnih informacija, s jednim ili dva webinara dnevno. Osim aktualnih tema o trendovima, sudionike očekuju i četiri nova proizvoda i koncepta. Isplati se sudjelovati!

 

Svi webinari održat će se na njemačkom i engleskom jeziku. Program 1. tjedna ponovit će se u 2. tjednu, tako da će svi zainteresirani imati priliku birati između dva datuma. Uskoro ćete na našoj web stranici pronaći više informacija o pojedinačnim webinarima i link za prijavu.