Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvijek u novim dimenzijama
Ireks

Jer ekološko znači svjesnost…

Danas je ekološko mnogo više od alternativnog oblika prehrane – to je životni stav! Sve je više ljudi zainteresirano ne samo za uvjete u kojima se namirnice proizvode, već i učinak na ljude i okoliš same te proizvodnje. Osvojite ovu stalno rastuću skupinu potrošača trendi pekarskim proizvodima ekološke kvalitete! Jer odabir pečenih ekoloških proizvoda ne obećava samo pravo iskustvo okusa, već omogućuje i svjesnu interakciju s hranom.

Od naših visokokvalitetnih ekoloških sastojaka može se napraviti više od jednostavnog, dobrog kruha. IREKS vam nudi raznoliku paletu ekoloških proizvoda za učinkovitu proizvodnju najrazličitijih pekarskih proizvoda u ekološkoj kvaliteti:

  • Ekološki poboljšivači
  • Ekološke mješavine
  • Ekološka kisela tijesta
  • Ekološki proizvodi od slada

Naši proizvodi se izrađuju u skladu sa strogim zahtjevima Uredbe (EU) 2018/848. Sve prerađene sirovine poljoprivrednog podrijetla potječu iz kontroliranog ekološkog uzgoja. Praćenje orijentirano na rizik u našem visokoosjetljivom laboratoriju za analizu ultra tragova jamči najveću čistoću i sigurnost korištenih sirovina. Vidljivi znak naše ekološke kvalitete je certificiranje od strane neovisnog kontrolnog tijela za Ekološko (DE-ÖKO-001).

Iskoristite trend ekoloških proizvoda za sebe i svoju tvrtku: uz veću dodanu vrijednost koja se može postići s ekološkim proizvodima, uz pomoć trendi proizvoda možete steći nove grupe kupaca, povećati povjerenje i lojalnost kupaca te se razlikovati od konkurencije.

Jeste li zainteresirani za naš asortiman ekoloških proizvoda? Onda nas slobodno kontaktirajte.

EKO-FRIMAT

EKO - poboljšivač za sva pšenična tijesta
Doziranje: 1,5 - 4 %  |  12,5 kg u papirnatim vrećama

EKO-CEREALI

EKO - gotova mješavina za izradu pekarskih proizvoda sa sjemenkama u ekološkoj kvaliteti
Doziranje: 100 %  |  25 kg u papirnatim vrećama


EKO Certifikat