Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvijek u novim dimenzijama
Ireks

Arome

IREKS Aroma je već pedesetak godina prisutna u svijetu aroma, dijelom vlastitom proizvodnjom, a još više distribucijom aroma vodećih svjetskih kompanija.

IREKS AROMA nudi široku paletu aroma za primjenu u toplim napitcima, bezalkoholnim pićima, pekarskim, konditorskim, mliječnim i snack proizvodima, juhama i umacima, sladoledu te u čitavom nizu drugih proizvoda.

Našim partnerima na raspolaganju su prirodne arome i arome u praškastoj, tekućoj i kapsuliranoj formi.

IREKS AROMA je ekskluzivni distributer kompanije Takasago.

Takasago je među vodećim tvrtkama u industriji aroma i mirisa.

Osnovana je u Japanu 1920. godine. Tijekom prošlog stoljeća Takasago je razvio arome i mirise za neke od najuspješnijih proizvođača hrane, pića, finih mirisa, proizvoda za kućnu i osobnu njegu. Ono što je čini vodećom globalnom tvrtkom koja stavlja održivost na prvo mjesto je filozofija korporacije “Doprinos društvu kroz tehnologiju”.

Tvrtka je vertikalno integrirana za vaniliju na Madagaskaru gdje pomoću sjemenki proizvode ekstrakt vanilije. U vlastitoj proizvodnji posjeduju široku paletu kave, čaja i citrusa.

Danas Takasago Grupa djeluje u 27 zemalja i regija gdje ima urede, proizvodne pogone i R&D centre. Kroz mrežu svojih globalnih istraživanja, proizvodnje, kreativnosti i marketinga razvijaju proizvode prilagođene potrebama pojedinih tržišta.

Koristeći svoju tehnologiju i globalnu mrežu, nastoje razvijati visokokvalitetne i inovativne proizvode koji pridonose kulturnom i društvenom napretku.