Iz prirode najbolje
Raznolikost i užitak
uvijek u novim dimenzijama
Ireks

#SAMOSLATKO 2021

8. TRIKOLADA

Kada smo uveli u svoj asortiman 3 vrste čokolade, znali smo da imamo izvrsne proizvode te smo ih htjeli prikazati u najboljem mogućem izdanju. Tako je nastala ova čokoladna torta koja ističe najbolje od svih kombiniranih proizvoda. Napravili smo 3 različite kreme tako da smo kombinirali sve tri čokolade WHITE, MILK I DARK CHOCOLATE svaku pojedinačno pomiješanu s baznom kremom. Za baznu kremu koristili smo BIJELU KREMU jer to je bezvremenska krema koja je godinama u našem asortimanu i za koju možemo reći da je pun pogodak kao samostalna ali i bazna krema za sve kombinacije. Podlogu smo napravili sa BROWNIE-MIX GLUTEN-FREE proizvodom te sve prelili sa DEKORELOM. Rezultat je prava čokoladna delicija sa sastojcima koji se odlično nadopunjuju u savršenu cjelinu.

Ako ste ljubitelj čokolade ili Vam taman ovakav proizvod nedostaje u Vašoj ponudi, ova torta je savršena za Vas! Čokoladnije od ovog ne može! 😊

Imate li pitanja o spomenutim proizvodima ili njihovoj tehnološkoj pripremi? Kontaktirajte nas i vrlo rado ćemo Vam pomoći!

Video: TRIKOLADA